Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Wanneer wordt mijn retourzending niet geaccepteerd door FLSgadgets?

  1. Hygiëne producten kunnen bij een geopende verpakking niet worden retour gezonden worden.
  2. Het product of verpakking moet in originele staat teruggezonden worden.
  3. Producten, zoals kleding of andere producten die gedragen kunnen worden mogen niet beschikken over beschadigingen, vieze plekken of nare geurtjes.
  4. Wanneer producten niet binnen 14 dagen na levering retour gezonden zijn.

Kosten van retourzending

Indien het product wordt geretourneerd, zijn de kosten voor degene die het product retourneert. Alleen retourzendingen met Track & Trace worden geaccepteerd. 
Dit zorgt er namelijk voor dat we op elk moment kunnen nagaan waar de retourzending zicht bevindt. Ook is dit tevens jouw bewijs van verzending, indien het product onverhoopt zoek raakt gedurende het logistieke proces. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: 
Stuur een e-mail naar info@FLSgadgets.com met daarin het verzoek om jouw bestelling te retourneren. 
Wij zullen vervolgens het retourformulier per mail doorzetten naar je. 

Stap 2: 
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: 
Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.